Palloilua Lapin erämaassa (filmi)

Tämän 67-sekuntisen kokeellisen filmin, Palloilua Lapin erämaassa, kuvasin pätkissä Lapin reissuni aikana 28.6.–14.7.2016. Niin vähän filmiin uskoin, että lykkäsin leikkausta pelätessäni, että se on aivan joutava. Eipä ole – tosin ei loistavakaan, mutta ”ihan ookoo”. En paljasta enempää – sisältö olkoon yllätys.

Pitemmittä puheitta filmi.

Filmin alku on kuvattu Norjassa Varangin niemimaan retkellä 11.7.2016. Sen jälkeen palaset ovat Vaskojoelta sekä sekalaisessa järjestyksessä Tsarmituntirin retkeltä ja Vätsäristä (filmin rakennukset = Artan ja Rajapään autiotuvat).

Rajapään autiotuvalla kuvassa vilahtaa retkikumppani Auli. Koska vuorovaikutus tekee filmistä paremman, minulla oli mielessä rooli Aulillekin, mutta sateisten säiden takia asia jäi – toisen kerran sitten.

PS. Kun alussa kutsuin tätä ”kokeelliseksi filmiksi”, niin kokeilu koski sitä voivatko ihmisen liikkeet luoda katsojassa jatkuvuuden tunteen ilman, että ihmisen tarvitsee kävellä filmiruudusta kokonaan ulos (esim. tyyppi laittaa käden lippalakille, jonka jälkeen kuvataan toisessa paikassa, kun lakki otetaan päästä). Kokeilun tulos: on mahdollista. Tosin tässä filmissä liikkeet eivät aina satu kohdalleen, mutta se on jo toinen asia.

Uusia filmi-ideoita on jo mielessä – niistä myöhemmin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: