Hyvin näkyi Ugandan auringonpimennys 3.11.2013

Tämä lyhyt kirjoitus tulee Gulusta, Ugandasta. Koko matkan päätarkoitus oli tulla katsomaan auringonpimennystä (3.11.2013 klo 17:23 Ugandan aikaa) ja ottaa siitä hieno valokuva. Alla on tulos (kuvan otin 4 tuntia sitten).

Kuvan syntytapa oli seuraava. Saavuin Guluun bussilla 2.11.2013 klo 16 ja varasin hotellihuoneen. Maleksin katuja pitkin etsien sopivaa paikallista aihetta, jonka voisin liittää auringonpimennysvalokuvaan.

Paikallisasukas (yliopisto-opiskelija) kysyi olenko eksynyt? Selostin mitä olen tekemässä ja kerroin, että tuo viereinen puu näyttää oikein hyvältä, mutta sitä en voi pimennysvalokuvaan liittää, koska sen vieressä on myös sähköjohtoja, jotka pilaavat kuvan. Niinpä minun on jatkettava etsintää.

Samalla alkoi rankkasade. Jäimme jutustelemaan viereisen katoksen alle sateen loppumista odotellen. Irene kiinnostui mitä puuhaan joten kysyin haluaisiko hän auttaa? Näin alkoi ystävyys ja yhteinen suunnittelu, joka päättyi oheiseen kuvaan, jossa Irene kantaa appelsiineja perinteiseen afrikkalaiseen tapaan.

Lähetän tässä yhteydessä kiitokset Irenelle vielä kerran!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: