GPS-kuviomelontaa MeNaiset Sportissa 7/2012

MeNaiset Sport 7/2012 julkaisi artikkelin ”Taiteile lenkillä”.

.. eli teki jutun GPS-kuviomelonnoistani. Artikkelin aiheen keksi Suvi-Tuuli, joka vastaa lehden ulkoasusta ja sattuu tietämään kuvioni (oli kerran paikallakin, kun hiihdin niitä). Niin hän usutti toimittajan (Kirsi-Marja Kauppala) haastattelemaan. Mulla ei ole aavistusta paljonko tämä kiinnostaa naislukijoita, mutta omalta kantilta hauska juttu. Kiitokset!

Noh, jos joku kuitenkin kiinnostui, alla paremmat versiot kahdesta kuvasta (klikkaa kuvaa, niin aukeaa suurempi versio).

Tarkennusta:

  • Käden kuvan meloin/piirsin lonkalta käyttäen mallina omaa kättäni. Tämän ensimmäisen kuvioni sormien välissä on Kytö-saari Espoon edustalla (12.9.2009).
  • Onkijat-kuvan inspiraatio lähti tarinasta, jonka luin lehdestä. Kun Porkkala oli Neuvostoliiton sotilastukikohta 1946-1956, suomalaiset ja venäläiset pikkupojat onkivat Mankinjoen molemmin puolin (kiviäkin heiteltiin). Piirsin kuvan luonnoksen paperille ja lähdin melomaan sitä Espoonlahteen aloituspaikkana Kivenlahden Meritornin uimaranta (kuvan oikea reuna). Meloin ensin venäläisen pojan Kirkkonummen/Porkkalan puolelle (kuvassa alempi), sitten suomalaisen pojan Kivenlahden puolelle — siis kuten kuuluikin. Vaikka kuvasta tuli ihan ok, en julkaissut sitä missään ennen tätä.

En ole melonut näitä pariin vuoteen, mikä puute täytyy korjata vastaisuudessa!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: