Pyöreää ystävyyttä Kaldoaivin erämaassa (filmi)

Tämä 1:49-mittainen retkifilmi esittelee Kaldoaivin erämaa-alueella sijaitsevan Pulmankijoen maisemia 21.–24.6.2017. Kiitos Mika Sigvartille avusta + melontaseurasta. Filmin pääpaikka Adolfin kammi sijaitsee Ylä-Pulmankijärvellä [karttalinkki].

Sitten varsinainen filmi.

Muita mainittavia näkymiä filmissä ovat kohdassa 1:05 Adolfin kammin viereinen vesiputous (täydessä lumipeitteessä, vain alin 1,2 metriä näkyy) sekä kohdassa 0:45 maisema Roavvevarri Dahjege -tunturilta Pulmankijärvelle [karttalinkki].

Retkellä satoi ajoittain niin rankasti, että jotkut ”luonnolliset” kuvauspaikat kuten kammin läheisyyteen toisen maailmansodan aikana pudonnut saksalainen Junkers-lentokone oli kameran kastumisen pelossa jätettävä käyttämättä.

Varsinainen retkijuttu seuraa myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: