Kuperkeikka (filmi)

Terveisiä lumisesta Nuuksiosta 12.11.2016. Tämä superkreisi filmi kuvattiin Lintulammella, jonka maastoista löysimme sopivasti mäkiä, kallioita ja suota [karttalinkki]. Ottakaapa itse selkoa mistä filmi kertoo.

Pitemmittä puheitta filmi.

Filmissä olen mukana minä (ensimmäinen pyörittäjä) sekä Henri Modig (toinen pyörittäjä) ja Tuula Klen (kolmas pyörittäjä). Kuvaaja oli suurimmaksi osaksi Mika Sigvart. Suuri kiitos kaikille! Oli kaunista ja hauskaa.

Yhdistimme Mikan kanssa retkeen telttailua Hynkänlammen tulipaikalla [karttalinkki]. Kamiinan kanssa kotateltta on 10 asteen pakkasessa mitä lämpimin.

Niin. Jos joku kiinnostuu filmissä käytetystä 7,5 kg jättiläisjumppapallosta, voi googlata ”megaball” ja etsiä vastausta kuvahaun kautta. Sen voin sanoa, että asia herättää huomiota. Kun vierittelin palloa taannoin Lauttasaaren kaduilla puolisen kilometriä, varsinkin mummuikäiset naiset ja miehet alkavat hymyillä tyyliin ”vau, tuollaista en ole koskaan nähnyt – ihanaa että sain tähän päivään asti elää”.

Iso pallo on iloinen asia. 😀

2 Responses to Kuperkeikka (filmi)

  1. Aarno-Pekka Junkkari says:

    Hupaisaa hommaa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: