Melojan selkävoimistelu – Avisuora-jumppa (filmi)

Kehitin itämaisiin vatsatanssiliikkeisiin perustuvan 20-vaiheisen voimisteluliikesarjan vuonna 1998 lääkkeeksi selkäkipuihini — olkoon liikesarjan nimi tästedes Avisuora-jumppa. Voimistelu auttoi. Pääsin selkäkivuista eroon eivätkä ne ole palanneet.

Teen liikesarjan yhä vähintään kerran viikossa ja melontaretkillä joka aamu (5 minuuttia), sillä se laukaisee monipuolisesti selän rasituslukkoja. Jos retkeilen porukassa, vedän jumpan kaikille halukkaille.

Monet ovat pyytäneet filmiä, jotta voisivat notkistaa selkäänsä jumpan avulla myöhemminkin. Noh, tässä on.

Kuusi ottoa tarvittiin, kunnes hyväksyin lopputuloksen. Samalla meloin Suomelahdella 166 km kolmena viikonloppuna hyviä kuvauspaikkoja etsien. Filmi on kuvattu Basören-saarella Porvoon ulkosaaristossa [karttalinkki].

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: