16 tuntia auringonpimennykseen

13.11.2012 klo 15 Queenslandin osavaltion aikaa Australiassa. Pimennyssuunnitelma alkaa olla kasassa omalta kohdaltani. Olen tavannut vanhoja Ursa-tuttuja ja uusiakin täällä Cairnsissa. Siirryn kohta asumaan lähemmäs muita suomalaisia, joiden kyytiin hyppään pimennysaamuna 14.11.2012. Lasken paljon muiden varaan, jotka selvittävät viimeisiä sääennusteita ja ennakkoselvittävät teiden kuntoa aamuyon tunneiksi, jos pitää ajaa jonnekin kauas pimennystä seuraamaan — nuo eivät ole enää minun päänsärkyjä.

Meni miten meni. Arpa on heitetty ja paras tehty. 16 tuntia auringonpimennykseen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: